Ana içeriğe atla

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, 4. Ulusal Robot Yarışması'na katılmak için hazırlanıyor!

Agora AVM' de 100. yıla özel düzenlenecek olan bu etkinlik, 22 Ekim Pazar günü saat 10:00'da başlıyor. Yarışmada çizgi izleyen robotlar, mini sumo robotlar, arazi robotları, serbest kategori ve robo-futbol olmak üzere beş ayrı kategoride yarışmada ekipler rekabet edecekler.

Üniversitemizin Teknoloji Yarışmaları Koordinatörlüğü'nde çalışmalarını gerçekleştiren öğrencilerimiz geliştirmiş oldukları robotlarla etkinlikte yer alacaktır.

Agora AVM'de gerçekleşecek bu yarışma, teknolojiye ilgi duyan herkes için ilham verici bir fırsat sunuyor. Bu etkinlik, geleceğin teknolojilerini keşfetmek ve genç yeteneklere destek olmak isteyenler için ideal bir platform olacak. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, yarışmanın başarılı bir deneyim olmasını ve teknoloji alanında daha fazla ilerlemeyi teşvik etmeyi umuyor.