Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknololi Yarışmaları Koordinatörlüğü 2022 yılında üniversitemiz bünyesinde kurulmuş olup, Türkiye'de bir ilke imza atarak faaliyete geçti. Amacımız, farklı disiplinlerden gelen öğrencileri bir araya getirerek, teknofest gibi çeşitli teknoloji yarışmalarına hazırlamak ve öğrencileri uygulamayı beceriyle bütünleştiren bir modda desteklemektir.

Teknoloji Yarışmaları Koordinatörlüğü, öğrencilerin uygulama becerilerini geliştirmelerine odaklanırken, aynı zamanda disiplinler arası işbirliği ve yenilikçilik ruhunu teşvik etmektedir. Öğrencilerimizi, teknoloji alanında liderlik ve yaratıcılık konularında desteklemek, onların potansiyellerini en üst düzeye çıkarmak ve rekabetçi ortamlarda başarılı olmalarını sağlamak misyonumuzun temelini oluşturur.

Koordinatörlüğümüz, öğrencilere yarışma öncesi hazırlık sürecinde rehberlik etmek, eğitimler düzenlemek ve teknik destek sunmak gibi hizmetler sunar. Ayrıca, yenilikçi projeler geliştirme ve uygulama sürecinde danışmanlık sağlamak amacıyla akademik ve endüstriyel ortaklarla işbirliği yaparız.

Teknoloji Yarışmaları Koordinatörlüğü olarak, öğrencilerimizin sadece teorik bilgiyle değil, aynı zamanda pratik deneyim ve becerilerle de donanmalarını sağlamak temel hedefimiz. Bu sayede, mezunlarımızın sektörde öncü olmalarını ve toplum için değer yaratan projelere imza atmalarını destekliyoruz.

Siz de teknolojiye ilgi duyan ve yenilikçi fikirleri olan bir öğrenciyseniz, bize katılarak kendi potansiyelinizi keşfetme ve geliştirme fırsatı bulabilirsiniz. Teknoloji Yarışmaları Koordinatörlüğü, geleceğin liderlerini ve teknoloji girişimcilerini yetiştirmek için burada!

Detaylı bilgi ve başvuru için bize ulaşabilirsiniz.