Koordinatörlüğümüz yönetim kurulu üyeleri Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği öğretim elemanlarıyla koordinatörlüğün faaliyet alanı ve yarışma süreçleriyle ilgili bilgilendirme amaçlı online toplantıda bir araya geldi. Toplantıda Dr. Öğr. Üyesi Serkan Dereli Teknoloji Yarışmaları Koordinatörlüğü'nü  kısaca tanıtıp özellikle öğretim elemanlarından Danışmanlık anlamında destek alabilmenin önemli olduğunu vurguladı. Bu anlamda sunumda Danışman olarak nelerin yapılması gerektiği ile ilgili püf noktalardan bahsetti.

Koordinatörlük yönetik kurulu üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Kasım Serbest istekli ve arzulu olan öğrencilerin kendilerini göstermek için yarışmaların motive edici özelliğinden bahsederken Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Atalı ise yarışma tecrübelerinden hareketle öğretim elemanlarının takımlara nasıl katkı yapabileceklerinden bahsetti. Koordinatör Dr. Öğr. Üyesi Ali Furkan Kamanlı ise takım sayısının oldukça fazla olduğunu dolayısıyla danışman bulamayan ziyadesiyle takımın olduğunu, o nedenle de danışmanlık yapacak öğretim elemanlarına takımların çok fazla ihtiyaç duyduğunu vurgulamıştır.

Makine Mühendisliği bölüm başkanı Prof. Dr. Ahmet Kolip ise koordinatörlüğe hayırlı olsun dileklerini belirterek bölüm olarak üzerlerine düşeni yapmaktan geri durmayacaklarını belirtmiştir.