Sakarya Valiliği'nin, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel düzenlediği 29 Ekim Korteji etkinliğinde SUBÜ-TETRA takımı üniversitemizi temsil etti.

Sakarya Valiliği'nin ev sahipliği yaptığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak düzenlenen kortej etkinliğinde, Teknoloji Yarışmaları Koordinatörlüğü olarak gururla yer aldık.Bu özel günde, hidromobil ve elektromobil araçlarımızla Türkiye'nin teknolojik gelişimine katkı sağlama vizyonumuzu bir kez daha ortaya koyduk.

Sakarya Valiliği'nin organizasyonuyla gerçekleştirilen kortej etkinliği, üniversitemizi temsil etmekten büyük bir onur duyduk. Cumhuriyetimizin 100. yılında, teknolojinin gücüyle birleşen bu coşkulu etkinlik, ülkemizin geleceğine yönelik umut dolu bir bakış açısını yansıttı. Teknoloji Yarışmaları Koordinatörlüğü olarak, geleceğin teknolojilerini tasarlamaya ve ülkemizin gelişimine katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Bu özel günü coşkuyla kutladık ve Cumhuriyetimize olan bağlılığımızı bir kez daha yüksek sesle dile getirdik.

Geleceğe umutla bakan, yenilikçi, ve çevreye duyarlı bir Türkiye için çalışmaya devam ediyoruz. Herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutluyoruz!