Kariyer Zirvesinde Yerimizi Aldık

Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi tarafından düzenlenen "SUBÜ Kariyer Zirvesi 2024" adlı etkinlikte, öğrencileri ve sektör temsilcilerini bir araya getiren kariyer fuarına, Teknoloji Yarışmaları Koordinatörlüğü olarak katılım sağladık. Bu önemli etkinlik, teknoloji alanında kariyer hedefleri olan öğrenciler ile sektördeki uzmanları bir araya getirerek bilgi ve deneyim paylaşımına olanak tanıdı. Öğrenciler, teknoloji odaklı etkinlikler aracılığıyla sektördeki gelişmeleri yakından takip etme fırsatı buldu. Amacımız, öğrencilerin teknoloji alanındaki kariyer hedeflerine ulaşmalarına destek olmak ve sektördeki yenilikçi projelerin gelişimine katkı sağlamak. Bu zirve, etkili iletişim, işbirliği ve yenilikçi çözümlerin önemini vurgulayarak katılımcıların kariyerlerine değerli katkılar sunmayı hedefledi.