Teknoloji Yarışmaları Koordinatörlüğü olarak Teknofest 2022'ye ve diğer uluslararası yarışmalara hazırlanan takımlarla genel bilgilendirme, koordinatörlük görevleri ve takımların mevcut durumlarıyla ilgili bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya koordinatörlük adına Dr. Öğr. Üyesi Ali Furkan Kamanlı, Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Atalı, Dr. Öğr. Üyesi Cem Özkurt, Dr. Öğr. Üyesi Serkan Dereli ve Öğr. Gör. Ersin Başaran katıldı.

Toplantıda koordinatörlüğün yarışmaları nasıl organize edeceği, işleyişi nasıl yürüteceği ve takımların hangi ortamlarda yarışmalara hazırlanacakları ile ilgili bilgilendirmeyi Koordinatör Ali Furkan Kamanlı yaparak öğrencilerimizin genel durumla ilgili bilgi sahibi olmasını sağladı. YK Üyesi Serkan Dereli üniversite olarak yarışmalara neden önem verdiklerini ve yarışmaların öğrencilere yapacağı katkı ile ilgili yaşamış olduğu tecrübeleri paylaştı. YK Üyesi Gökhan Atalı malzemelerin, çalışma alanlarının kullanımı ve takımlar arasındaki dayanışma ve yardımlaşmanın hangi boyutlarda olması gerektiğinden bahsetti. YK Üyesi Cem Özkurt ise çalışma alanındaki işleyişle ilgili bilgilendirme gerçekleştirdi.

Kapanış bölümünde ise öğrencilerden gelen sorular cevaplandırıldı ve tüm yarışmacılara başarı dilekleri iletildi.