TYK'nın 100.Yılda Türkiye'nin Teknoloji Vizyonu Konulu Konferansı'na Davetlisiniz

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknoloji Yarışmaları Koordinatörlüğü, yeni bir etkinlikle karşınızda! 100.yılda Türkiye'nin Teknoloji Vizyonu  adlı konferans, 24 Ekim Salı günü saat 14:00 ile 17:00 saatleri arasında Hukuk Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. Bu heyecan verici konferans, üniversite öğrencilerini teknoloji ve yenilik konularında bir araya getirmeyi amaçlıyor.

Bu özel etkinlikte, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi BGD Teşkilat Başkanı Kadir Kağan Akman gibi önemli bir konuşmacı yer alacak. Akman, Türkiye'nin teknoloji vizyonunu ve dijital dönüşümün önemini katılımcılara aktaracak.

Konferans, teknoloji tutkunları için eşsiz bir fırsat sunacak. Katılımcılar, teknoloji yarışmaları hakkında daha fazla bilgi edinirken, benzer ilgi alanlarına sahip arkadaşlarını tanıma şansını yakalayacaklar.

Bu heyecan verici konferansı kaçırmayın! 24 Ekim Salı günü saat 14:00'te Hukuk Fakültesi Konferans Salonu'nda buluşmak için sabırsızlanıyoruz. Teknolojiye ilgi duyan herkesi bekliyoruz.